7 Aralık 2010 Salı

İSTANBUL'DA TURİST OLMAK


En büyük hayallerimden biri ; İstanbul dışında yaşayıp,şehri bir turist gibi gezebilmek.O zaman kalabalığı,kendine has karmaşası, stresi daha bir görünmez olacak .Ben tekrar aşık olabileceğim bu kente.'Seni uzaktan sevmeeeek , aşkların en güzeli'  değil mi zaten.

Şehrin kalbinde soluk alıp verdiğimiz, geceyi evimizde değil de bir otelde geçirdiğimiz , hoş bir haftasonu gezisi  hediye ettik kendimize.İstanbul, her zamankinden farklıydı.Kendini beğendirmek için giyinip süslenmişti.Başımızı döndürmek için karşımızdaydı.''Keşfedin beni.Daha fazla sararıp solmadan,kırılıp dökülmeden ,kendimi bırakmadan ,sarıp sarmalayın,dolaşın en kıvrımlı sokaklarımda'' diyordu bize.

Rutini kırabildiğin her an , dünya gözüne çok daha farklı geliyor insanın.Hayat daha heyecan verici ve sen daha bir tutkulusun her şey için.Bu duyguyu yaşamak öyle iyi geliyor ki..

                                                                                                        eylem t

6 yorum:

  1. çok haklısın bazen durup hissetmek gerekiyor tüm sevgiyle

    YanıtlaSil
  2. Simon,şu koşturmaca içindeki hayatımıza arada dışardan bakabilirsek,ne kadar zor nefes aldığımızı hissederiz aslında:(

    YanıtlaSil
  3. Aslında yakınımızdaki güzellikleri fark edemiyoruz günlük koşuşturma içinde. Durup dışardan bakmak gerekiyor.
    Ve sevdiklerimize daha fazla özen gösterebilsek keşke. Bize emanet edilen bu güzellikleri bizden sonrakilere bırakırken yüzümüz kızarmamalı değil mi?

    YanıtlaSil
  4. aysema,sizin gibi duyarlı insanların çoğalması gerekiyor herşeyden önce:)

    YanıtlaSil
  5. Hep aklımdan geçenleri yazmışsın:)

    YanıtlaSil
  6. anneyazar,ne güzel bir paylaşımımız olmuş o zaman:)

    YanıtlaSil