29 Haziran 2011 Çarşamba

4' E 4 AY KALA


Hala anne kuzusu,hep anne kuzusu .Minik bir adam ama aynı zamanda ; kendi düşüncelerini,duygularını ifade etmede ustalaştı.
Fazlasıyla hassas ve duygusal .Kendisine 'hayır' denilmesine  tahammülü yok.Gözler buğulanıp,dudaklar büzülüyor anında.''Ama ama sen beni artık  sevmiyorsun anne' '  Ağlamak, doya doya ağlamak istiyor sonrasında. 'Oğlum sana bazen olumsuz şeyler yaptığında hayır demem,seni sevmediğim anlamına gelmiyor ki!!! '  ''Ama ama sen kızgın bir şekilde hayır dedin bana''  'Bazen kızabilirim sana.Bu da seni sevmediğim anlamına gelmez'
Bu konuşmanın ardından mutlaka ve mutlaka kocaman,duygusal bir sarılma geliyor.İşte o zaman yelkenler suya iniyor.O zaman gözler yeniden ışıldıyor.Kelimeler hala yetersiz,ne kadar hakim olduğunu kanıtlasa da ,hala mimikler ve davranışlar önemli onun için.Her ayrıntıyı gözlemleme konusunda uçsuz bucaksız bir yetisi var hala.Gözlerdeki ufak bakışlar,ses tonlamasında iniş çıkışlar...Kaçışın yok.- Kelimelerin arkasına gizlenemezsiniz - der gibi bize.
Heyacanını ,mutluluğunu elinde olmaksızın, aşırı bir biçimde  dışarı vuruyor.En çok ama en çok üçümüz bir aradayken.Bir de vücudu da bu aşırı tepkilere eşlik ediyor.Ağız ,göz,gövde ; dışarıya fışkırıyor mutluluğu, sevinci, heyecanı.
Sürekli rüyalar görüyor ve kalkar kalmaz da anlatmaya başlıyor. Bazen 'kötü rüra' görüyor.Korkular da çok canlı hayatında ,diğer duygular gibi.
Aşık oldu tam olarak.Benim bir iş arkadaşıma:)) Ve aşkını deli dolu yaşıyor.En ufak bir ilgisizlik görse , hemen aşırı tepkiler veriyor.Ya da diğerleri 'aşkına' sahip çıkmaya çalışsalar,tüm gücüyle karşı koyuyor ''Onu ben seviyoruuum' 
'Anne , küpelerin beni heyecanlandırdı'
!! 'Nedenki?Çok mu beğendin küpelerimi'
' Evet.Hem onlar E..'nın küpelerine benziyor ''
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder